Kalifornien


Har kommer lite bilder fran var resa i Kalifornien, under 8 dagar! Det var valdigt intensivt och nasta gang kommer det nog bli farre stader och mer tid i varje stad. Jag tyckte mest om Los Angeles, eftersom jag gillar kandisar. Tror att jag sag George Clooney pa ett cafe faktiskt! I San Fransiso hamnade vi pa ett hotell i ett omrade som inte var sa varst trevligt. Dock var Monterey och Karmel trevliga stallen. Los Angeles var super! Las Vegas ar sadar, har varit dar nu, kommer nog inte aka dit igen. Tycker man om att spela pa casinon ska man sjalvfallet dit! En liten trip till Grand Canyon var ocksa mycket vart! Men bast pa hela resan var att vara deltagare i publiken pa DR PHIL!
 
The Golden Gate San Fransisco
Deep Fried Oreos!!
Sunset in Karmel! Great place! We also went to Pebbel beach, where
Walk of fame, Los Angeles! I LA gick vi aven pa Dr Phils live show, vilket var grymt coolt och ett minne for livet! Showen inneholl inga omtagningar och allt var helt autentiskt! Verkligen haftigt, Dr Phil ar ju inte beredd pa vad personerna ska saga! Det var tva valdigt tunga fall dar! Vi syns nagon gang under sasong 12, nog mest under oppningsscenerna!
Vi tog en tur i Hollywood, Beverly Hills och Bel Air, for att spana in var de olika kandisarna bor! Saklart kollade vi in Dr Phils hus ocksa!
Vi var i Las Vegas och korde under en dag 12 timmar bil, for att besoka Grand Canyon i 1,5 timme! Det var vart det.
 
Har egentligen mycket att uppdatera! Senaste informationen ar att jag skulle vara hemma nu. Men planet hade ett tekniskt fel, sen blev klockan sa mycket att vi tydligen inte ar tillatna att vara i flygrummet langre, eftersom Obama ar dar. Han ska ju ocksa till Arlanda. I nulaget ar mitt plan tva dagar forsent och jag missar aven en arbetsintervju pa grund av det. Inget att gora at saken! Jag ska soka fler jobb och jag kanske kan ga senare pa den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0