poesi

POESI

SNÖ - DET ÄR DAGS ATT BLI TILL TÖ OCH DÖ!
SOLEN ÄR HET, NI VET <3

Det var min vinterpoesi. Imorgon har jag tenta och det känns not so good...! Keep fingers crossed.


Temavecka

Ja, temaveckor är roligt och gör livet lite roligare!
Denna veckan ska jag ha magövningstemavecka. Mitt mål är att samla på mig och lära mig så många roliga magövningar som möjligt, gärna för hemmabruk! Har ni några tips så dela gärna de med mig!
:)

Tenta på tisdag... Aaaahhhh!!!!

Dans & Steven

Igår var det salsakväll på dansskolan! Jag dansade bland annat med Dermot från Let's dance. Det var jättekul och han var superduktig!

Här kommer lite Skåne/Stevenbilder:
Han är min skatt!



Åker till Skåne!

Idag åker jag ner till Skåne!
Tråkigt att missa massa roligheter som händer i Örebro (födelsedagsfest och happy potter-maraton bland annat), dock kommer ett besök hemma vara trevligt! Jag ska gosa med Steven (kaninen) bland annat!
Denna vecka har jag tränat bra! Kört fyra gympass och ett spinningpass. Tror jag kan ta riktigt mycket helg nu :) = träningsfritt! :D

Kanske tar med min nya kamera ner och tar bilder på söte Steven!

gaaaah

Nu läser vi juridik och etik. Det är inte min grej och jag tycker inte det är roligt att läsa lagar. Jag längtar mycket efter psykologiundervisningen igen!! Hoppas skynde igenom kursen!

Bio!

Igår såg jag och Dörren Hämnden och åt på McDonalds. Jag älskar egentligen Donken men igår smakade burgarna bara salt och jag blev så törstig = Långt Donkenuppehåll! Filmen var en dansk-svensk komposition och gav mig många tankar. Den får 5/10. Det var konstigt att se Mikael Persbrandt som läkare dock.

Förresten, har fått en ny kamera!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0