New York imorgon!

Imorgon smäller det, då åker vi till New York! Ska försöka uppdatera så ofta det går. Bara synd att jag inte har en kamera eller en svensk mobil!

Mia & Niklas i Wien


Shoppat med pappa

Ja, nu har jag handlat saker med pappa i två dagar! Idag blev det en massa lösgodis, choklad och Sverigetröjor till Ray & Voldemort! Det ska bli kul att träffa dem och helt galet intressant att se hur livet i New York kommer bli! Två månader där! Ska bli kul att bli en New Yorker, ska försöka gå någon salsakurs på kvällarna och träna ganska mycket där!

New York på måndag

Idag åkte jag och pappa till Kristianstad. Han hade massor av ärenden och jag behövde en ny telefon. Jag var sugen på en Samsung S3 eller S4, men det blev inget av det eftersom det var lite komplicerat då jag ska till USA i två månader nu! Jag hade problem med den nya telefonen jag köpte och dess gamla SIM-kort. Dessutom gick kameran jag köpte precis sönder... jag har riktigt otur när det kommer till teknik för tillfället. Men som jag fick höra på telefonen: all teknik strular för dig, men du ska till New York. Tänk de som inte har strul med sin teknik, men inte ska till New York... haha, då blev jag på bättre humör.

Så, på måndag åker Ari från Helsingfors och jag från Köpenhamn, men vi ses i Stockholm och stiger på samma plan mot New York!

 

Intervju imorgon!

Imorgon ska pappa köra mig till en stad 20 mil bort för en jobbintervju! I mitt personliga brev skrev jag "jag är bra på att baka kladdkakor". När jag fick samtalet om erbjudandet om intervjun, så handlade samtalet mest om den meningen och att de var väldigt förtjusta i kladdkaka på den arbetsplatsen. Ikväll har jag alltså bakat en kaka som jag ska ta med mig! Jag vet inte riktigt om det är okej eller inte, är det inte lite en etisk fråga? Men jag kan ha den i väskan och se hur läget blir!

Min examenstillställning

Det var en jättetrevlig examensfest med cirka 45 besökande och vilka fina presenter de kom med! Vi var på Furuboda strandstuga! Det var väldigt bra eftersom alla hjälpte till väldigt mycket... enda nackdelen var att min kamera gick sönder, men än en gång fanns det någon annan som kunde ta bilder! TACK för all uppvaktning! <3

 
 

Bröllop

Ja, det har verkligen varit fullt upp senaste tiden...först blev det en sväng till Helsingfors, där träffade vi bland annat Mårten som studerar finlandssvenska där, sen blev det ett besök på Sveaborg! Min kamera är sönder så jag har tyvärr inga bilder. Jag använde den tre gånger och sen gick den sönder. Eftersom jag var i Örebro och levde i en reseväska och inte räknade med att den skulle gå sönder så sparade jag varken kartong eller kvitto, men det kanske löser sig ändå!

Efter Helsinki for vi till Ukraina, Kiev, för att beskåda ett ortodoxt bröllop! Det var mycket annorlunda än andra bröllop som jag varit på, men väldigt trevligt!

Efter Kiev, for jag till Wien och träffade Alex, Judith, Mia & Niklas i en dag. Nu är jag äntligen hemma igen, men ska på en intervju imorgon så jag måste förbereda mig för den!

Bröllopsparet:
 
Som tur finns facebook, hittade lite bilder där...
 
 
 
 

Så roligt!

Jag kom att tänka på en sak Ari berättade! Han frågade en tjej om hon är bra på att laga mat... då svarade hon: Ja, jag är jätteduktig! Ari frågade, jaha, vad kan du laga då? Hon svarade: instant noodles!

Haha :)

Firande av Malak

Igår lagade vi middag och firade Malaks födelsedag som är om två veckor! Det var rökt regnbågslax som Lina råkade stoppa i ugnen i en timme, haha det var roligt när de upptäckte det! Jag åt dock kalkon i vanlig ordning!

Idag fick jag hjälp av Susanne som är job coach (och min vän) vad för frågor som kan ställas på en intervju och så vidare! Snart ska Robin, Anders & jag se sista avsnittet på säsong tre av Game of Thrones.

Bröllop & Dop

Igår blev det tårar och det blev det idag igen när Anna och Henrik gifte sig och deras tvillingar döptes!
Vackert, fint, tårar! Grattis! Tack!

Utkast: Jun. 08, 2013

Igår var det en vacker och högtidlig ceremoni och mamma, pappa, Malak, Jennifer, Johanna och Ivy var där som stöd! Sen sågs vi på Saigon och åt middag, då var mamma, pappa, Anders, Robin, Rolando, Herberth, Malak, Jennifer, Ivy, Johanna med! Körde hem Malak och Ivy sen gick vi en sväng på Pitchers!

Idag vaknade jag upp och var lite slut, men idag är det vigsel och dop i Katrineholm, så det är ju bara att fortsätta, det ska bli roligt iallafall!


Färdig Psykolog!


IDAG ÄR DET PSYKOLOGEXAMEN!

Ja, idag smäller det! Idag är det ceremoni! Igår hade vi middag och fest med alla lärare och psykologstudenter termin 10! Jag är helt överväldigad! Skaffade en ny kamera bara för detta! Här kommer lite bilder!

Gårdagens outfit
Lite andra bilder
 

Vilka underbara vänner!

Ja, det måste ju vara det allra bästa i livet, underbara vänner!

Idag träffade jag Malak på stan och hon tog med mig till Lina, Johanna och Anders, som kidnappade mig bort till segelflygklubben! Där flög jag i 1,5 timmar! Även Jennifer, Robin, Teo, Mona och Kristina var med på den presenten.

Har även hunnit få en jacka av Viktor, en nalle av Susanne, en flaska vin av Rebecka och en locktång av Jenny! Jag är överväldigad av detta!! Det behöver inte vara sakerna i sig, utan att någon tänker på en :) 

Är även glad för alla vänner jag får bo hos nu när jag är i Örebro! Jag har ju ingen egen lägenhet men har varit inneboende eller lånat olika personers boende.

TACK, stort TACK <3

Första intervjun inbokad :D

Japp, på torsdag nästa vecka så ska jag på min första PTP-intervju! Grymt spännande! Det är på Danderyd sjukhus! Jag blev jätteglad eftersom det är ett jobb jag har lite erfarenhet inom och ett smalare område som jag är intresserad av. Enormt kul! Kände mig helt skakis när de ringde!

Örebro!

Ja! I lördags kom jag till Örebro! Flyttade först in hos Viktor i Vivalla! Där såg vi på Game of Thrones, säsong 3 :) Det är ju bara ett avsnitt kvar nu! Så grymt spännande! Dagen efter tog jag min stora väska och träffade Robin på Öster-gymet. Sedan åt vi på Saigon, de kände igen mig så jag fick 30% rabatt, vilket var väldigt schysst! Efter flyttade jag in hos Jennifer och vi hade en mysig kväll och såg bland annat filmen EGO. En svensk film som jag definitivt kan rekommendera! Nu har jag precis flyttat in hos Jorge som bor väldigt centralt. Han ska till Peru så jag får vara här hela veckan och mamma och pappa får även bo här, vilket är superbra! Jättekul att träffa gamla vänner här! Det blir en hel del fikor framöver iallafall :) Riktigt trevligt!

RSS 2.0