GRATTIS KÄRA JENNIFER!

GRATTIS PÅ DIN DAG <3 24 år! <3
 
Jag, Malak, Anders och Jennifer firade hennes dag på Sushibar i Örebro. Det blev 10 Dumplings för min del. På fredag fortsätter vi fira. Då ska vi se Expendables 2 på bio! Det ska bli roligt att se den!
 
 

Blåbärsmuffins

Idag har jag haft en dag där min koncentration inte alls har varit med mig. Har mycket på schemat, men jag har inte åstadkommit speciellt mycket tyvärr (skolmässigt). Men till lunch lagade jag mina egna kalkonfärsbiffar med fetaost och precis så bakade jag blåbärsmuffins med vit choklad i:



Ska gå med Malak och Dennis till Jorges hus och dansa lite salsa. Ska ta med muffinsen dit. Har redan ätit två och de är helt klart godkända! Det kan inte bli fel med blåbär! Jag använda bakpulver från 2011, de blev faktiskt ganska platta så man kanske ändå ska lyssna på datumstämpeln. Förresten är muffinsen helt mjölkfria. Den vita chokladen är gjord av rismjölk :) och så använder jag havremjölk och mjölkfritt smör istället. Blir hur bra som helst. Man behöver inga mjölkprodukter!

Follow this...


BABBEN!

Igår gick jag med Malak på stand-up! Vi såg Babben Larsson på Strömpis i Örebro! Hon var riktigt rolig :D Jag hade en hel dag av uppsatsjobbande och möte med ett annat jobb som jag ska göra... så jag kände jag behövde avsluta dagen med något extra kul! Får ni chansen att se Babben så gör det! Hon är riktigt grym!!

Har kommit igång med träningen nu också! Hunnit med två pass, idag blir det ett tredje. Rent gym alltså! Får se, om det blir något mer denna termin, finns en chans att det blir salsa, bachata eller någon annan dans dessutom!

Dubbelt upp!

I höst blir det dubbelt upp!

Ska ju skriva D-uppsats i psykologi! Men blev idag antagen till att skriva C-uppsats inom kriminologi också! Det gjorde mig glad. Förra gången jag försökte med det så fick jag inte det eftersom de på institutionen tyckte det skulle bli för mycket jobb och att man som student inte skulle klara av det. Men nu får jag chansen.

Ska bli kul :) Kommer förhoppningsvis få tillgodoräkna mig de 15 första poängen eftersom jag nyss läste "forskning och vetenskap" alltså hur man använder sig av statistik och dylikt. Jag kanske går dit ibland för att repetera bara.

Får se vad det blir för ämne bara. Ytterligare lite administrativa saker att ta tag i bara :P

Läser denna morgon, lyckats få ett flow i läsandet känns det som! Idag!


Åtta Mil på min cykel idag

Idag cyklade jag och Anders 8 mil. Vi planerade fem. Såg att vi kunde välja en runda på 3 mil eller en runda på 8 mil. Jag hoppas komma igång med träning snart... det är på tiden alltså!

Teater med mamma och pappa



I förrgår åkte jag, mamma och pappa till Örebro. Vi hade sedan en heldag, då vi åkte och badade i Lanna Badgruva. Sen gick vi på en teater (se bilden ovan). Det var en musikalisk drama som var mycket hemsk, men jättebra. Jag och mamma grät hela andra akten.

Här kan ni se en provsmak från teatern: http://www.youtube.com/watch?v=-GpswJGjInI

nach Wien!

Idag åkte Mia, Niklas, Alex och Judith till Wien. Det betyder att jag kan sluta ha semester och börja plugga... :/ Imorgon ska jag till Lund på en överraskningsfest dock! Sen åker vi till Örebro. Mamma och pappa kör mig upp. Lite bilder från de sista dagarna:


Vi hade en träff hos mina två systrar (Rebecka och Pernilla)!


Paul och Tom (Rebeccas sambo)


Jag impulsklippte min lugg... haha, men det växer ju ut igen!

Mias halvkusiner Tindra och Elias var också med och två vänner till de. Mia tyckte det var superkul att leka med dem!


Vi var en dag på Astrid Lindgrens land. Mia var rädd för Karlsson på taket så pappa Alex fick vara med på den bilden istället!


Judith och Mia som tittar på en föreställning med Ronja Rövardotter!


Påväg till stranden! Där var vi nästan varenda dag!!


Fortfarande full fart!

Full fart med Mia och Niklas i vårt hus! Idag var vi på stranden och jag tog ett bad. Kan bli årets sista bad i Sverige. Mamma bakade munkar och kanelbullar som vi käkade också!


Mia & Niklas!




Niklas


Mia


Jag och Mia leker på stranden! Bygger slott förmodligen :)

Niklas 1!

Idag fyllde lille Niklas ett år! Vi firade honom med en jättegod chokladtårta som Judith och Mia bakade igår kväll. Helt mjölkfri var den. Det är inte många tårtor jag har fått äta i mitt liv, men här kom en! Det var väldigt gott! Det verkar vara en bra sysselsättning som mamma till småbarn att baka kakor och tårtor.

Annars, ska vi ha syskonträff imorgon. Vi är ju fem stycken (jag, Paul, Alex, Rebecca och Pernilla). Vi ska ses hemma hos Rebecca i Viby. Vi är ju många som åker från Yngsjö, så vi får åka i minibussen som har nio säten! På onsdag ska vi åka till Vimmerby, till Astrid Lindgrens värld!

Mia-och Niklastime

Vi leker massor varje dag!!
Mia har kallat mig Saip ett tag, men idag sa hon "Hej Verp".
Mia kan räkna 1-10 på tyska och 11-20 på svenska :)
Mia kissade i soffan en dag, då sa hon: det gör farmor, farfar, Paul och Saip också. Hon har lärt sig att ljuga, vilket är ett tecken på intelligens.
Mia lägger pussel för 5-åringar, fast hon är 3! Hon är väldigt duktig på mönster och har alltså hög visospatial förmåga. Hon kommer få bra lokalsinne och sinne för matematik och rumsliga dimensioner (som det ser ut nu).

Jag har fått bli Mias gunstling under hennes dagar här. Alltså, den som får göra allt åt och för henne. Hinner inte med så mycket annat än att vara med Mia alltså. Mamma tar mest hand om Niklas. På måndag fyller Niklas 1 år och då ska vi äta tårta och fira honom!

Det kommer bilder efter ett tag, men nu funkar inte kabeln till min dator!

RSS 2.0