GLAZZ

Förresten... ÅH! SÅ GODA! Den sista glassen "Tofuline PEARL" hittade jag på Willys i veckan. 5 glassar för 30 kronor men MMMMMMMMMMMM... vad GODA de var! Jordgubbsglass med ljust chokladöverdrag och jordgubbssmulor(?) på utsidan... mmm...mmm...!!


Tofuline PEAK har jag inte smakat, har nån av er?? Men när jag hittar den så ska jag slänga mig över den för den ser extremt god ut!! Ni kan ju se på Tofulines hemsida i större format!


Eror


Imorgon får jag nycklarna till en Ny lägenhet och det är också den sista dagen på psykologpraktiken, lärt mig massor och är mycket nöjd! Kanske lite symboliskt. En era håller på att ta slut och en ny startar. Den nya eran innebär nytt rum, utmaningar och äventyr i Argentina i sommar samt resa till Polen och Österrike som sedan följs av termin 7 på psykologprogrammet och kriminologi på C-nivå (200 % studier)! Det rullar verkligen PÅ!

Den eran jag håller på att avsluta har varit lite tuff på många sätt men även utvecklande!! Jag tycker om nya platser och förändringar och inväntar den nya eran med öppna armar!

Att andas in NY luft och UT med det gammal luft som man är van vid nu. Vet ni, det är ju inte konstigt om man förändras och utvecklas med tanke på att varenda cell i kroppen byts ut och förnyas efter ett tag...tänk på det!

Till fikat i eftermiddag ska jag bjuda mitt team på en gigantisk fruktsallad (anans, körsbär, vindruvor, kiwi, äpple, banan, clementin och cashewnötter) med tofuline vaniljglass och chokladsås.

!

18-28-32? eller 20?

Igår fick jag hjälp av Malak, Johanna & Lina att bära bort nästan alla mina grejor för att de skulle mellanlanda i Malaks korridor. Jag flyttar från 18 till 32:an. Malak bor på 28:an. Vi gjorde detta för att jag ska kunna flyttstäda. Men så dök en grej upp... Min vän Samuel på 20, sa att ett rum bredvid hans är ledigt. Det är en trevlig korridor. Då kom jag på att jag kanske vill bo där. Ingen har sökt rummet så jag ska snacka med Örebro Bostäder på måndag om jag kan få flytta in där istället. Har redan skrivit på kontrakt och grejer och ÖBO kan vara lite tjuriga. Men jag får försöka mitt bästa och hoppas på ett gott morgonhumör hos ÖBO!!! Annars får jag flytta till 32:an helt enkelt.

Men på onsdag ska jag vara färdigflyttad helt enkelt :)

Förresten. Igår hände ett mirakel! Johanna hittade en kundvagn!! Det är helt perfekt när man ska flytta :D


Dagens fakta

En ledsagehund (alltså en hund för synskadade/blinda) kostar 250 000 kr.

Blinda ser yngre ut och har färre rynkor eftersom de inte använder ansiktet lika mycket. De lär sig inte härma och spegla andra personers mimspel... !! Fördel!!

Reflektion (obs: generalisering): Då borde väl italienare ha massa rynkor som använder massa minspel jämfört med norrlänningar som sägs använda mindre minspel?

JetSki FUN!


Brummade runt på en sån här i vattnet igår! SUPERFUN!!! Först satt jag helt ner, sen på knä och sen stående och det var verkligen svårt att hålla balansen!!! Min vän Malak tog med mig på äventyret... Ahhhh SO MUCH FUN! Jag fick beröm, de tyckte jag var jätteduktig och borde bli medlem i klubben!!! Hade nog kunnat tänka mig en karriär inom JetSki istället för psykolog :P Eller psykolog På Jetski!!


projekts på g

Har inte så mycket vettigt att skriva om, så jag kan ju berätta lite om mitt nya projekt...
Jag ska åka till Argentina 10/6 och stanna 8 veckor; lära mig spanska och jobba på ett sjukhus med barn!

Men mitt nya projekt gäller sommaren 2012. Jag och min kollega tänker göra vår examensuppsats i ett U-land och få ett stipendie av SIDA för att göra detta. Har jagat lärare på universitetet och folk som kan hjälpa oss men det har varit svårt. Igår hittade jag en sida "svalorna" som har stationer i Bolivia, Peru & Nicaragua. Jag mailade igår och fick svar idag! De är gärna våra handledare i fält (om vi gör några föreläsningar åt dem). Det var ju super och jag blev megaglad! Det fanns ett projekt som eventuellt passar i Bolivia! Nåväl, det är bara i startgroparna. Men det är ändå lite humoristiskt att Andra sidan Jorden svarar snabbare än stället man befinner sig på.

Ha en bra dag :) Jag kommer kanske berätta här om jag får fler NEWS, annars kommer jag beskriva Argentina till er som läser (när jag är där!!).

Fredag

Igår grillade It's SAW-gänget och sen såg vi på Burlesque, den var väldigt bra!! Mycket show, så man somnade verkligen inte!!

Nu har jag 2 dagar kvar på universitetet, 5 dagar kvar på min psykologpraktik och 1 dag i tentasalen! Oj, det kommer verkligen gå undan...!!

Idag är jag seg och bor i min säng :) men det är ganska skönt. Att vakna 06.30 på veckodagarna och jobba hela dagen gör att man uppskattar helgen väldigt mycket!

NY MOBIL



Idag hämtar jag min NYA mobil! Jag är expert på att vara vårdslös med mobiler. Jag ska försöka vara snäll mot den här! Den har ett tangentbord så jag "slipper" touch screen. Ska bli spännande att ge sig in i "app-världen". Nuförtiden är det ju ett stort samtalsämne på alla fester, fikor, middagar... "Vilka appar har du?"


Ska skaffa mig appar som har med träning och hjärnan att göra!


Tror att Min Nya telefon kommer se fin ut tillsammans med mina nya hattar :) Hatthatt!!


Som nybliven individ (är inte i par längre) så tror jag att njutningen av shopping har skjutit i höjden en aning!


Snygga hattar!

Jag har beställt riktigt coola hattar... Hattar kommer bli en stor trend i sommar och i stort sett varende affär säljer några sorters hattar!

Take a look på de jag beställde (till ett kanonpris):






Har även beställt en turkos floppy hat:


Ingår också en scarf till dessa hattar: http://nevyn.nu/jenny/solhattar/scarves.html



De är tydligen väldigt inne i sommar. Jag fick en bra deal. De stora hattarna kostar 249 kronor på Åhléns och MQ (och finns endast i svart och beige) och jag fick den för 99 kronor, inklusive en ansiktsmask och scarf (till floppy hats) Den lilla hatten (boater hat) finns inte ens i Sverige, än... men är inne bland Hollywoodkändisarna!

Här är lite länkar om ni vill se fler bilder:
http://nevyn.nu/jenny/Solhattar/floppy.html
http://nevyn.nu/jenny/Solhattar/kandisarfloppy.html
http://nevyn.nu/jenny/Solhattar/boater.html
http://nevyn.nu/jenny/solhattar/boatersvartkant.html
http://nevyn.nu/jenny/Solhattar/prickigboater.html
http://nevyn.nu/jenny/Solhattar/blommigboater.html
http://nevyn.nu/jenny/Solhattar/kandisarboater.html

Lämna en liten post här, med er e-mail så kan min vän som organiserar beställningarna av hattarna kontakta er!



Hattarna passar till de flesta klädstilarna!!!

test

Gjorde ett coolt test idag!

Det visade att min kropp är 21 år!
Jag består av 26,5% fett.
Mitt skelett väger 2,2 kg.
Jag består av 54,5% vatten.
Fettet runt mina organ låg lågt! 1 av 1-54.
Min form ligger på 5 (Helt normal) av 1-9.
Mina muskler + vätska väger 40 kg.

Haha superskoj :) :)

Kräm Fräsch!


Provade precis en NY, Spännande produkt. Havre fraiche. Alltså en mjölkfri créme fraiche. Den är gjord på havre, är helt mjölk- och laktosfri. Om man vet hur man ska använda sig av den är den säkert bra. Igår åt jag den med ris och kalkonkassler. För min del kunde jag lika gärna ta en klick mjölkfritt smör på min mat som denna. Den får 4 av 10 i smakbetyg. Det är Bra att det finns en sådan produkt som är prisvärd iallafall. Kostar bara 16 kronor när jag köpte den!

jaaaaao

Jaha latest news?

Räknar ner och laddar upp inför min vistelse i Argentina!

Har egna patienter på praktiken och får alltså känna på hur det är att vara psykolog. Det är ett spännande yrke. Vilken lyx det är att få ta del av människors liv menar jag.


RSS 2.0