Examensfest i Uppsala!

 
 
 
...för malak! Jag och Ari bodde hos Mårten i helgen!


Internet

Nu har jag äntligen fått internet i mitt hem så det kanske blir lite lättare att uppdatera! Jag vet att jag har varit dålig på det den senaste tiden! Kan dra det viktigaste som skett/ska ske i januari månad!

- Under två helger har jag varit på Kizomba-work shops i Stockholm! Det var jättekul, en dans med mycket känslor!

- Har börjat på buggkurs och även gått på danskvällar där det dansats bugg och fox!

- Denna helgen ska jag åka till Uppsala och gå på Malaks examensfest!

- Har köpt skidor och har åkt en gång, men till veckan som kommer ska jag försöka åka någon gång till! Sedan blir det "skidläger" i Ulricehamn första helgen i februari.

- Jag fick punktering på bilen Mumin i fredags, det var jättejobbigt!!!


Kväll hos familjen Ek

Det blev middag: pasta och köttfärssås och sedan efterrätt: frukt och chokladfondue ikväll! Sedan fick Teo 1,5 h massage! Stannade till midnatt och fick en fin julklapp innan hemfärd! Imorgon blir det lite inflyttningsfika här i min nya lya! Ska försöka mig på rulltårta :)

Julklappen!
 

Nya gymet!

Får ett gymkort till reducerat pris på mitt jobb! Sen finns det en massagestol man kan nyttja där också! Bra aktivitet :)
 
 

Jobbet!

Jag tror jag har en riktigt bra arbetsplats! Chefen har flera gånger frågat hur jag trivs och idag sa hon att en annan yrkesgrupp diskuterade mig och tyckte att vi skulle anordna någon slags "after work" - bowling eller liknande... av anledningen att de tycker synd om mig! Det är väldigt snällt av de! De förstår att jag är ny och ensam i staden!

Gott nytt år från Wien!!

 

RSS 2.0