Kalifornien!

Idag aker jag och Arimatti till Kalifornien: San Fransisco, Monterey, Los Angeles & Las Vegas (samt Grand Canyon). Vi har hyrt en bil! Nu kor vi!


Uppdatering da da

Det har varit spackat schema den senaste veckan eftersom Malak ar pa besok hos oss. I helgen akte vi till Boston bland annat! Vi sag Les Miserables, vilket var en upplevelse, akte en ducktour och sag staden :) Pavagen hem besokte vi ett haxmuseum i Salem!



 
I New York har vi akt upp i Empire State Building, akt hast och vagn i Central Park, gatt pa Wall Street, akt bat till frihetsgudinnan och promenerat over Brooklyn Bridge, vandrat i Soho och gatt pa musikalen Mamma Mia pa Broadway! Vi gjorde aven handlasning och tarot-kort!
 
 
 
 
 

Boston!

Imorgon aker jag, Malak, Ray och Ari till Boston! Vi har hyrt en bil och stannar over helgen. Vi ska se Les Miserables pa teatern pa fredag kvall, sedan har vi inte planerat mer!

Pavag till New Jersey...

For att hamta upp Malak pa Newark! Idag regnar det valdigt mycket sa vi far se vad vi hittar pa, kanske bara softar hemma och ater nagonting!

Malak

Imorgon kommer Malak hit till New York! Hon ska spendera 10 dagar i omradet innan hon tar flyget till Kanada for att traffa sin van Lisa! Vi kommer att gora typiska turistsaker och aka till Boston.

Igar tog Ray med mig till en salong har i Queens! Jag fick manikyr, pedikyr och en harklippning! Han ska ta med Malak pa en konsert pa onsdag: Ariana Grande. Hon ar nagot stjarnskott som borjar bli stor har i alla fall... :)
 
Forresten sa var Wedding Singer en jattebra musikal! De hade inte de kanda latarna med, men den var anda valdigt underhallande!

California

Nu har vi kopt flygbiljetter: 24:e aker vi till San Fransisco och sedan blir det Los Angeles och Las Vegas och hemfard till New York den 1:a september, sedan aker jag till Kopenhamn den 2:a september! Vi har hyrt en bil sa vi kan aka mellan de tre namnda staderna, men sa mycket mer har vi inte planerat...an :)

Wedding-singer igar var toppen forresten!

Wedding Singer

Ikvall ska jag, Ray, Ari & Yue Yue ga pa The Wedding Singer pa the Secret Theatre! Igar sag vi pa filmen med Adam Sandler. Enkel handling :) Efter att ha sett McBeth och inte forstatt nagonting vill jag garna forbereda mig infor pjaser och musikaler ;)

Baseball!

Idag akte jag och Ari och kollade pa Baseball! Ett maste att gora om man bor i USA i alla fall :)

Gymet!

Idag fastnade jag under bankpressen igen, saklart var hjalpen dar snabbt! Jag hade dock klarat mig sjalv, men det verkar ju vara flera som har koll pa laget i alla fall :) Skont att ha gym 3 minuter bort! Det vill jag alltid ha, vart jag an bor!

Fotbollsresultat!

Valencia - Inter 4 - 0
Milan - Chelsea 0 - 2

MetLife kunde ta 82 000 personer, men "bara" 40 000 var dar! Det marks att fotboll inte alls ar lika stort har i staterna som hemma i Europa i alla fall! Det var grymt att se storlagen!

 
Sen har jag smaskat pa de nya MJOLKFRIA oreosorna :D Peanut fudge oreo och banana split oreo
 

Rockafeller Center & Moma

Igar traffade vi en kompis som vi traffade pa brollopet i Ukraina (Lauri), samt hans pappa! Med Lauri besokte vi Rockafeller Center och MoMa, sedan traffade vi hans pappa i narheten av Wall Street och diskutera materialism i hamnen (med utsikt pa New Jersey).

Rockafeller Center ar lagre an Empire State Building, men kan anda rekommendera ett besok eftersom det ar glasfonster och man kan se igenom!
 
Har kommer lite bilder...vet ni vad vi ska gora idag? Idag ska vi aka till New Jersey och se Valencia vs Inter samt Chelsea vs AC Milan! DET NI!
 

RSS 2.0