Biljetter köpta!

Biljetter köpta till Hong Kong! Åker den 8:e januari och kommer till Sverige igen den 26:e maj :) Det är ett tag på andra sidan jorden. Men jag längtar efter nya intryck och nya situationer som man kan utvecklas och utmanas i. Jag börjar se fram emot det mer och mer...! Jag har haft fullt upp och inte orkat med någonting, men idag fick jag en energikick att ta tag i detta och köpa biljetterna!

Jobbar på!

Jag jobbar på med båda uppsatser. Det är verkligen intensivt nu och jag känner stressymptom i kroppen även om jag inte upplever mig så himla stressad. Men det är klart att hjärnan är överhettad när man jobbar på med 2 uppsatser!

Annars, såg jag Twilight - Breaking Dawn part 2, i helgen med Malak. Den var inte så himla bra! Tränar aldrig nuförtiden. Jag bara pluggar :P Sorry, inte så mycket kul att rapportera. Men jag ska förmodligen köpa biljetter till Hong Kong imorgon. Ska dit 8:e januari och åker hem igen den 25:e maj! Då ska jag åka till Örebro igen och ta psykologexamen!!!


November!

Denna månad alltså! Jag och Teo speedar upp med D-uppsatsen (satt 17h i helgen) och jag och Maria måste också speeda upp med C-uppsatsen, men det har jag inte hunnit med. Har slutat på mitt jobb så jag bara kan fokusera på uppsatsarbete. Jag hoppas jag kan se tillbaka på detta och vara stolt över mig själv i framtiden. Just nu känns det lite tungt att inte hinna med träning eller några sociala aktiviteter, jag hinner det jag måste hinna med precis bara.

Den 20/12 är satt som dagen för oppponering på D-uppsatsen. C-uppsatsen hoppas jag blir 21/12, 19/12 eller 17/12. Den veckan har jag också inlämning av en slutrapport gällande klientarbetet som jag jobbat med i tre terminer. Det kommer alltså bli en helt galen vecka.

Lagom stress är bra, då blir man mer effektiv. Är man för lite stressad eller för mycket stressad, så kommer man bara bli ineffektiv.

Just det, jag och Teo ska ju hålla en 1,5-2 h föreläsning för alla anställda på det medelstora svenska företaget som vi gjort vår uppsats på, 3/12 och jag säger bara HJÄLP!!! Haha,det kommer bli hemskt för jag tycker inte om att prata inför folk, men det ska förberedas och fixas med också alltså. Jag hoppas det blir bra!
 
Hong Kong... sen åker jag till Hong Kong...och softar :)

Sista fixat

Nu är det allra sista inskickat till Hong Kong! Det är visum, hälsodeklaration och massa andra papper! Jag kunde gå en kurs i kantonesiska, men jag valde att inte göra det och fokusera på psykologin helt och hållet istället. Har en tuff termin just nu med dubbla uppsatser så jag skulle vilja ha fem månader "hjärnvila" i Hong Kong! Det närmar sig nu! Jag kommer köpa flygbiljett snart! Troligtvis mellan 7:e januari till 25:e maj!

Ska lägga in ett extra växel nu i november i uppsatsarbetet! Annars då? Ja, jag tränar Yoga och salsa mest nuförtiden. Gymet och övrig träning hinner jag inte med så mycket av.

RSS 2.0