En dag hemma i Yngsjö

I Yngsjö så slappar man och gör inte mycket! Idag vaknade jag 10, åt frukost, sov vidare eftersom jag är sjuk, åkte till Åhus och köpte fyra filmer och nu har jag & Malak sett två filmer. Mamma bakade kanelbullar såklart :) Mycket gott!


Strandpromenad i Yngsjö

Med Karin, Maria & Malak.

Skåne!

Vistelsen i Skåne har börjat intensivt! Första dagen kom Jonas Wanker på besök, sen kom mina älskade tvillingar: Karin & Maria! Vi satt i soffan och snackade om allt möjligt!

Idag åkte jag & Malak till stan och träffade Sinda & Johanna. Vi träffade även snabbt på Lina och hennes mamma May och bestämde oss för att se på bio imorgon (Sunes sommar). Köpte lite Bare Minerals-produkter, de andra shoppade väskor bland annat. Fick även fina presenter av Sinda och Lina :) Tackar <3

Hälsade på hemma hos Johanna sen och åt god mat och hade det mysigt :) Så kul :)

GOD JUL :D


 
 
Jag sitter på mitt rum i Örebro på julafton. Jag ska packa och försöka läsa innan jag ska lämna in böckerna. Borde börja packa, annars kommer föräldrarna komma ikväll och inte vara så glada att ingenting är gjort! Bjuder på lite bilder ovan från julen som firades i Yngsjö före jul :)

God jul från Wendts :)

 

Ny produkt till sortimentet

Igår fick jag en ny produkt i mitt bareMinerals-sortiment. Det är riktigt bra produkter och denna ska bli spännande att testa:

Den är ett slags pulver som man löser ut själv med vatten och sen kan man ha den som skrubb 1-2 gånger per vecka. Denna 3-i-1 rengöring/peeling/mask i pulverform aktiveras tillsammans med vatten. Med en koncentrerad formula av ActiveSoil Complex som exfolierar samt kaolin, grönt te, vitamin E och Aloe Vera som vitaliserar, minimerar porerna samt ger huden en lenare och klarare textur med naturlig lyster.
 
Ska testa och se :)
 
Andra produkter jag har inom bareMinerals är: cleanser, hudkräm, ögonkräm, mineral foundation, mineral blusher, mineral veil, primer, mascara, blemish remedy och deras fantastiska sminkborstar samt ett schampoo till borstarna så man kan ta väl hand om dem! Bästa julklappen till mig är just allt inom bareMinerals-sortimentet! Undrar hur mycket sånt det finns i Hong Kong! 

Överraskning!

Just det :) Glömde nämna lite roliga saker som hände i veckan!

I måndags var jag på fika hos Malak och hon hade bjudit in några nära vänner! Johanna, Kristina, Anders, Teo & Jenna var där och vi åt kladdkaka, massa godis och mjuk pepparkaka. Jag fick en superfin bok fylld av bilder och fin text som jag ska ta med mig till Hong Kong, så jag påminns om mina vänner i Örebro! Fick en julklapp också, en cykelpump! Det är ju något som jag kan ha nytta av hela livet!

Igår innan Teo, Mona & Elias åkte mot Dalarna, stannade de till vid min lägenhet och lämnade julklappar! Jag fick en get, det är en gåva som går till behövande, alltså att det på nåt sätt blir jag som köper geten till dem, eller något sånt, den fick jag genom Action Aid. Verkar jättebra. Man kan köpa getter, kycklingar, skolböcker och annat som man kan ge som julklapp till någon, men som i sin tur blir en gåva till behövande. På det så fick jag massa exotisk frukt!

Igår såg jag och Alex batman och åt en Saigon-måltid som vår sista kväll tillsammans innan vi båda åker på utbyte. Det var trevligt! Det är dock många jag inte hunnit umgås med här i Örebro denna terminen eftersom jag pysslar med två uppsatser. Det är ju lite tråkigt, men jag kan snart vara stolt över mig själv när jag får betyg i bägge två :)

Iallafall har ett gäng vänner funnits kvar vid min sida här i Örebro, trots att jag har haft väldigt mycket att göra och inte kunnat umgås speciellt mycket med någon. Det känns bra och gör att jag ändå kan tänka mig att flytta hit och söka jobb sen.

Psykologuppsatsopponering!

Idag var vi både opponenter och respondenter och det gick väldigt bra! Ska fixa till lite småsaker och sen om ett tag får vi vårt betyg!

Efter opponeringen träffade jag och Maria vår handledare inom Kriminologin som peppade oss inför opponeringen imorgon :) Det kommer också gå bra, blir lite att rätta till, men det är helt lugnt! Jisses vad skönt när allt detta är fixat! Då vet jag att jag kan om jag vill (akademiskt sett iallafall)!


NERVÖS!!

Imorgon smäller det! Då ska jag och Teo gå upp med vår uppsats! 8.15 kommer den att bli opponerad på, sedan 10.15 kommer vi opponera på en annan uppsats!

Har samtidigt haft det helt galet med min kriminologiuppsats, men skickade tillslut in den idag... dock finns en risk att mycket kommer att behöva ändras i den, men vi ska ta det i efterjusteringar!

Så, imorgon smäller det och jag är jättenervös. Jag har haft ont i magen och nu har jag istället ont i hela kroppen. Det är ju det ultimata examenstestet efter ett helt psykologprogram!!!

Mia & Niklas!


Yngsjö i helgen

I helgen var det släktkalas och julafton i Yngsjö! Japp, dessutom fick jag lite stressande information om min kriminologiuppsats, så jag har en hel del att göra kommande veckan...Denna tröjan fick jag i julklapp. Jag är behaviorist, haha :)

Mot Skåne!

Imorgon går mitt tåg 06.19 från Örebro, hem till Kristianstad. Fixar lite småsaker ikväll här hemma :)

Jag har liksom lite tid över, det har jag inte haft på hela terminen! Jag har en uppsats med mig hem som jag ska läsa och opponera på, men det tar jag på tåget! Sen har jag en kriminologiuppsats som ska fixas med, men det gör jag först när jag har fått handledarens kommentarer.

I Skåne ska jag leka med Mia & Niklas, det ska bli jätteroligt och jag är superglad att jag faktiskt åker ner :) Det kommer jag inte ångra! Även om jag måste upp klockan 05!

Klartecken!

Yes, idag fick jag & Teo klartecken från vår handledare Mats att gå upp till opponering med vår D-uppsats inom psykologi. Vi ska rätta till några små saker bara! Sen ska vi upp den 20:e december...och innan dess skicka in till oppponenter och examinator såklart!

Firade detta med att köpa en röd velourdräkt på Cubus. Jag älskar mjukisdressar och jag får försöka använda mycket sånt medan jag kan!

Nu ska jag och Maria bara kämpa på med vår spännande C-uppsats inom kriminologi :) ...så vi kan gå upp med den 21:a december.

Nytt hår!

Yes, i lördags la jag in slingor i håret hos frisören. Känns fortfarande som att jag har en peruk på huvudet och jag känner inte igen mig själv, men kommer nog att vänja mig så småningom!


14 timmar

Igår pluggade jag 14 timmar! Dels med Maria & dels med Teo. Jag och Teo skickade in en första slutgiltig version till handledaren, som i sin tur ska korrigera den :) ...men får en liten paus från D-uppsatsen nu. Dock har vi en hel del kvar på kriminologin, vilket känns jobbigt, för nu känner jag mig verkligen slut!!! ZzZzzZZzzZzzZzZzz... Skulle inte pallat det här några veckor till, men nu har det kortare tid än så kvar, som tur är.

Nya håret

Såhär ser håret ut, det är som sagt bara toppat! Jag ska dit på lördag igen, vad det blir då...blir en överraskning! Men jag kan säga att jag tänkte piffa till det liiite till bara :)

Frisören!

Idag blir det vardagslyx! Ska nämligen till frisören och klippa mig. Jag tycker det är så lyxigt och skönt att bli fin i håret! Har pluggat jättemycket i veckan och nästa vecka kommer det också bli mycket jobb. Därför blir ett besök hos frisören min belöning! :) Vill spara håret så det blir långt en vacker dag, så jag ska bara klippa topparna idag.

Slänger på mig min cykelhjälm och cyklar ut på snön.

Förresten så blev min uppsatspartner Teodor och hans fru Mona föräldrar i fredags, till en liten Elias! Supersött och superkul :)

RSS 2.0