Stina-helg!

Hade Stina på besök här i Örebro över helgen! Vi var på salsaförfest och salsafest på fredagen och vi hade jättekul! På lördagen shoppade vi och såg Ted på bio. När vi kom hem tittade vi på Rock of Ages, riktigt bra musikalfilm - SE DEN! Lyssnar på filmmusiken nu. Vi sov och softade mycket! Idag åkte Stina hem till Lund igen! Gick då på salsa och bachata, mötte sen upp Alex och vi såg på den nya Bond-filmen Skyfall. En riktig filmhelg med andra ord. Inget pluggat alls, men istället kvalitetstid :)

Ny livsstil

2 uppsatser kan ju låta stressande...och det är det! Men gör ju bland annat ett stressprojekt. När jag & Teo jobbar så kör vi mindfulness-övningar varje dag - en eller två stycken! Sen körde jag lite yoga i måndags också, 1,5h. Tror jag måste gå in i denna livsstil ett tag, med mycket meditation, yoga & försök att leva i nuet! Behöver ju fokusera på det jag gör och inte tänka på framtiden eller dåtiden alltför mycket.

Niklas in action!


Oct. 17, 2012

Oh jag har verkligen ingen tid alls att uppdatera bloggen!

Vad gör jag av min tid? Jo jag skriver en D-uppsats och en C-uppsats. Jobbar väldigt mycket praktiskt med D-uppsatsen så vi har inte kommit igång med skrivandet riktigt än. C-uppsatsen har jag läst en hel del vetenskap till och det går. Jag undrar hur det kommer bli nu de två återstående månaderna. Kommer jag att klara av två uppsatser? Det är ju väldigt mycket arbete...! Det var stressigt till en början och jag kände stressymptom, men eftersom jag håller i en kurs i stresshantering så tror jag att jag lärt mig en hel del av det också och ändå försöker ta det lugnt och återhämta mig, i den mån det går!

Jag har sagt upp mitt rum till den 1:a januari. Så efter det är det Adjö till studentlivet i Örebro! Jag kommer tillbaka i maj/juni för att ta examen, sen får jag se var jag hittar jobb och väljer att bo :) Kommer att söka i Örebro eller Skåne! Lite läskigt att bli klar, men det ska bli roligt!

Annars dansar jag salsa och bachata och det går bra, det är jätteroligt. Det är min höjdpunkt i veckan :)

Nu ska jag jobba vidare, jag hoppas uppdatera lite oftare framöver. Vi får se.

RSS 2.0