Frisören!

Klippte mig idag och köpte dessutom en Moroccian oil. Den Maria Montazami använder. Ska se hur den funkar för håret! Bilden visar håret litegrann även om den är suddig och lite läskig :D

Tog även en promenad med Sara och hennes lille Sam :) Äntligen fick jag se den lille gulleplutten! Resten av dagen shoppade jag och Malak! Fyndade ett par joggingskor :) Så snart blir det mer jogging och promenader! Supernöjd med skorna!

Stockholm!

Åkte till Stockholm i lördags för att träffa Stina & Ricardo! Vi gick på slottet i stan och åkte båt till Drottningholm. Var en trevlig dag och det är nyttigt att lära sig lite mer om Stockholm. Har ju inte varit där så jättemycket! Eftersom det är min sista termin i Örebro så borde jag passa på att åka dit mer!
 

Stina & jag vid drottningholm

Stina & jag på båten. Ska klippa håret på lördag, det är slitet!

Stina, jag & Ricardo

Latino-Söndag

Idag började jag på mina två kurser:
- Salsa LA style (nybörjare)
- Bachata (nybörjare)
Jag har dansat LA-Salsa en termin tidigare samt 2 terminer kubansk salsa. Det känns som jag vill börja från början för det är alltid roligt att gå nybörjarsalsa. Bachata var superskoj också och musiken är väldigt bra!!

Lagade en lasagne utan mjölk och gjord på kalkonkött till lunch idag :) Det blev riktigt gott och den lär dessutom bli min middag.

Förresten har jag under helgen sett 6 avsnitt Game of Thrones och är helt fast i serien! :) Den är beroendeframkallande! Nu väntar jag bara på ett läge då vi som tittar kan samlas igen och se vidare!

BIO !

Igår bjöd Jorge in till middag! Jag, Rolando, Malak och Jennifer njöt av en peruansk måltid och en klassisk efterrätt bestående av kladdkaka och glass :) Efter det mötte vi upp Anders, Robin och en vän till Jennifer och såg the Expendables 2. Den var faktiskt ganska rolig :) Det är ett nöje att se så många kändisar på en och samma gång!

RSS 2.0