Beslut

Ja, nu står jag på en punkt i livet där jag har ofantligt antal beslut att ta. Känns väldigt jobbigt, men det är ju för en god sak såklart: ett jobb. Mycket att planera och fixa alltså. Jag önskar jag hade en assistent som fixade allt och tog alla beslut åt mig!

Vilken är din viktigaste pryl?

Min är ... mitt PASS!

Aha

Aha, tänker jag!

Nu har jag gått på flera intervjuer och jag inser hur spännande nästan alla psykologjobb är! Tänk om man kunde ta alla jobb, men nu kommer jag ju få något erbjudande (hoppas jag) och välja något av dem! Just nu är jag väldigt nöjd över mitt yrkesval och tycker det ska bli riktigt kul att sätta igång. Har ett drömjobb, var på en sådan intervju idag, vi får se om det blir det, eller någonting annat!

En weekend i Örebro!

På fredagen var jag på anställningsintervju och efter den blev det lunch på stan med Kauye! Vi satt på Jensens Bofhaus och väntade på att få beställa och bli serverade mat ganska länge. På kvällen träffade jag Malak och Johanna och vi gick sedan på salsafest på Harrys! Känner mig lite salsablyg nu när jag inte dansat på länge! På lördagen åkte jag, Teo och My på ett zombieäventyr som var riktigt coolt! Man fick ett uppdrag och så skulle man gå runt i två spökhus och genomföra uppdraget! Såklart blev man också attackerad av zombies! Det blev lite slagsmål! Teo och My ägnar sig åt rollspel och hade redan karaktärer, jag skapade karaktären Annie åt mig själv. Ja, jag har aldrig varit närmare en riktig skräckfilm än det här! Det var riktigt kul och bra gjort! På kvällen hade Jennifer och Marina "barnkalas". Så vi var där på kalas, vilket var skoj! På söndagen blev jag bjuden till Hong Kong-Maria på frukost innan hemfärd! Nu får jag vila upp mig innan London på fredag :)

Örebro imorgon!

Då drar jag till Örebro imorgon! Blir möjligtvis salsa på fredag och Jennifers födelsedagsfest på lördag! Ska bli jättekul! Ska även hänga med Teo och My på något slags zombieäventyr på lördagen!

Såklart tar jag med mig mina följeslagare Ari & Matti!
 
 

Pressar sista D-vitaminerna

Idag är det sol i Yngsjö så jag passar på att klä mig varmt och gå till stranden och sitta i solen! D-vitamin bildas när solen möter huden och är viktigt för fysiskt och psykiskt välmående! De flesta svenskar har D-vitaminbrist efter vintern! Kanske ingen stor överraskning!

 

Helgen i Göteborg!

På fredagen gled mitt Öresundståg in på Göteborgs perronger och där mötte Hyrie mig! Vi tog en fika på ett mysigt café och pratade om gamla minnen från Hjo folkhögskola och även om våra livsnyheter!
Detta är Hyrie

Sedan mötte Christina och Ricardo mig på stationen och vi inväntade Arimatti! Han anlände och vi tog bussen till Västra Frölunda och sa god natt!

På lördagen var det lunchdags! Vi gick till ett Thai-ställe som Ludde rekommenderade! Det var trevligt och gott där! Tack för rekommendationen! Ja, vi var ju ett litet gäng (se bilden). Fick även träffa min gamla brevvän Veronica för första gången, eftersom hon har blivit tillsammans med min kompis Daniel (som gick på Hjo folkhögskola med mig), då de jobbade som reseledare tillsammans. Visst är världen liten? Fem av sju tog sedan en liten båttur!
Daniel, Veronica, Christina, Ricardo, Ludde, Arimatti och jag
De två brevkompisarna! Gissa varför vi valde varandra? Enkelt svar... haha :D
 
Här är en bild från båtturen


På söndagen slappade vi bara och sade tillslut Adjöss!
 
Nästa helg skall spenderas i Örebro, sedan blir det London, Helsingfors och Stockholm... jisses, sen är det snart december!
 

Veckan!

Måndag: jobbintervju
Tisdag: Gym
Onsdag: jobbintervju
Torsdag: spinning
Fredag: spinning (jättetidigt på morgonen) - ta tåget mot Götelaborg!
Helgen: GBG!

Favoritprogrammet...

...på svensk TV just nu är: BONDE SÖKER FRU! Vilket är ditt favoritprogram?

Dagens...

...bästa intervjufråga fick jag idag:

Gillar du synt eller hårdrock?

Gissa mitt svar!

Musikal :)

Igår gick jag, Jonas och Paul på musikalen Annie i Kristianstad! Den var jättebra och visst fick man några tårar också! Det var ett fint budskap i den! Om det regnar och är mörkt idag så skiner solen imorgon :)
 

Träning när man är skadad och sjuk

Just nu är jag lite förkyld! Var värre när jag var i London och nu är det i alla fall på bättringsvägen! Jag valde ändå att cykla 1 mil till gymet i lugnt tempo och sedan köra 30 minuters träning på boll och matta. Det får bli allt utom överkropp dessa dagar för nu har jag plötsligt ont i axeln. Jag misstänker att det är för att jag körde fullt ös första veckorna när jag skaffade gymkort här. Men jag tror ändå att cirkulation är bra, bara man inte belastar sitt skadade område!

Ikväll ska jag, Paul och Jonas se musikalen Annie i Kristianstad!

Golf!

Hängde med min golfare till mamma till Araslövs golfbana idag! Jag hade ibland riktigt nybörjartur och ibland slog jag som en nybörjare! Kan se mig själv spela golf i framtiden!
 
 
 

Dagens upptäckt!

Idag kom jag på vad jag tycker om för mat. Det är sjukt enkelt. Jag tycker om mat UTAN Smak! Till exempel rent vitt ris...så gott! Eller en brödbit med lite smör, kanske en aning salt på. Men jag åt tacokryddad köttfärs till riset och jag tyckte inte alls om tacokryddan. Tycker nog inte om någon krydda alls direkt! Tänk er: potatis med sås och en okryddad (kanske lite örtsalt) kalkonbit :)

Länge leve Mat Utan Smak!

Lontoossa

 
 
Lördag: turister
Söndag: slapperi
 

I London

 
 
 
Ja! Då var man på plats i London! Ari bor i earls court och jobbar på London Wall! Jag har mest hängt i Earls court samt en halvdag på London Wall. Fick besöka Aris arbete och sitta och handla med aktier (simulerat!!). Men jag hade väl tur och fick ihop 325 dollar på fem minuter! Här  är lite bilder huller om buller för jag laddar upp genom mobil. Sorry!
 
 
 

RSS 2.0