Midsommar i London!

Kom till London sent på torsdagen! På fredagen jobbade Ari, men mötte honom efter jobbet och det blev ett gympass på hans gym i finansdistriktet i London. Jätteskönt att träna tillsammans eftersom jag kör 10 gånger hårdare då! Kör jag själv blir jag tyvärr alltför enkelt lat och känner inte så mycket att jag ens har tränat! 
 
På lördagen trodde vi båda först att vi skulle på en konsert med Enrique Ingelsias på Wembley, men det visade sig att vi inte läst instruktionerna så noga, eftersom det var totalt 22 artister som uppträdde! Förutom Enrique så var några andra: Calvin Harris, Miley Cyrus, Jessie J, Pharrel Williams, Clean Bandit, David Guetta...mfl :) 
 
 
 
 

Bröllop!

I fredags var jag på David och Carolines bröllop! Det var väldigt fint, god mat och rolig underhållning! Här kommer lite bilder från min mobilkamera.
 
 
 

Vätternrundan! Tjejversionen alltså!

Jag och Emilia klarade 100 km eller 10 mil på 4 timmar 54 minuter! Vi trodde på 5-6 timmar, men det blev bättre än så! Vi körde tillsammans i början och slutet, den största delen av tiden tappade vi bort varandra! Det känns i rygg, ben, lite rumpa. Måste tilläggas att jag var på bröllop igår och endast fick sova fyra timmar! Det som var lite dåligt var att jag glömde solglasögon samt att jag inte har en vattenflaskahållare på cykeln...borde vara lite uttorkad. Ju mer uttorkad man är desto mer träningsvärk får man fick jag lära mig idag! Här kommer bilder före och efter loppet!
 
 

RSS 2.0