yeah yeaaah

Nu gillar jag praktiken! Känns som psykolog är rätt yrke. I like it!!! oh yeah! Jag ska bli en stolt psykolog nu :D

poäng

1 hel praktikvecka är gjord, 13-14 kvar (man får ju räkna med lite bortfall i form av röda dagar, klämdagar och så vidare). Att vakna 06 och komma hem vid 17 är hårt och jag har varit jättetrött! Men det har varit intressant. Det har känts nervöst och otryggt! Men det är liksom part of it!

Om jag klarar praktikpoängen samt klarar min kvällskurs kommer jag att ha 300 högskolepoäng när vårterminen är klar! Det motsvarar 5 års studier, gjort på 3-4 år. Haha jag är galen i att samla poäng!! :P

poäng

1 hel praktikvecka är gjord, 13-14 kvar (man får ju räkna med lite bortfall i form av röda dagar, klämdagar och så vidare). Att vakna 06 och komma hem vid 17 är hårt och jag har varit jättetrött! Men det har varit intressant. Det har känts nervöst och otryggt! Men det är liksom part of it!

Om jag klarar praktikpoängen samt klarar min kvällskurs kommer jag att ha 300 högskolepoäng när vårterminen är klar! Det motsvarar 5 års studier, gjort på 3-4 år. Haha jag är galen i att samla poäng!! :P

saknar...

Efter tre dagars praktik saknar jag redan pluggandet och universitetslivet. Jag vill nog aldrig börja jobba!

Puh!

hej hej hej svej svej svej!

måndag imorgon, praktik!!! Ahhh!!!

ey

Hemtentan inlämnad. Reaktion: illamående. Det kan nog vara spänningarna som släpper.
På måndag börjar min psykologpraktik; då kommer det visa sig om jag valt rätt eller fel yrkesbana! I helgen får jag tyvärr inte vila så mycket, har endel saker jag ska uträtta. Men nu får jag några timmar i min säng iallafall tänker jag :D

Tuff dag!

Redovisning 08.00-10.00
Hemtenta 12.00-12.00 (24h)

Puh!
Puh!
Nalle Puh!

Alla hjärtans dag!

Idag fyller Sara 24! GRATTIS! Hurra hurra hurra! Ska över till henne på fika sen! Det är ju tur det är nåt mer än alla hjärtans dag:)

Högtider, vet inte varför, får mig alltid på ledsamt humör. Dåligt humör liksom. Vet inte varför, eller är det inte högtidens fel. Det kanske bara är en sådan dag.

Hoppas alla får en fin dag! Jag ska göra det bästa av dagen; lite plugg och god lunch iallafall och sen födelsedagskalas!

StockhOlm

Stockholmsresan var trevlig!

Det är så kul att träffa Lina och Linas mostrar och Linas kusin Jenny! Där finns värme och det är så härligt att vara med en familj, även om det inte är min så är det en familjekänsla man får ta del av som gräver sig in i hjärtat och som stannar där ett tag :)

Vi shoppade lite :) Men fick även sju par jeans av Linas mostrar Ann och Eva och ett jättefint armband av Jenny och massa goda teer, en Mauritiuströja och kanel av Lina!

Nu är det en vecka fylld med lite jobbigare saker; redovisning och hemtenta.

sthlm

Nu åker jag till Stockholm för att möta LINA MS MAURITIUS MYTE & CHRISTINE KARATEKID NHAN! Det ska bli skoj och kanske kommer jag komma hem med ny energi och nya roliga minnen och citat. Lea (Christine) är bra på citat!! En rolig sak: När vi gick på gymnasiet och man skrämde Lea sa hon alltid "Hjälp, nu blev jag CHOCKARE", vilket innebär att hon alltid gick omkring och var chockad.

Kanske får jag träffa min komips Lisa, PoLisa alltså.

Ha en soft helg alla!! Vet inte om nån ens läser... haha :) men men, ändå :)

snö, igen.

Körde ett ARMPASS innan föreläsningen idag. Inte den korta föreläsningsdagen. 10.00-20.00, gissa vem som är så trött så. Jag har dessutom försökt att acceptera SNÖ nu i 3-4 månader eftersom jag bor där jag bor. Försökt att sluta klaga på den och kanske till och med tycka om den (men så långt har jag inte gått).

Men idag; hela jag blev så olycklig idag när det föll snö igen. Jag hoppades den var borta nu, nu och för evigt men nej... jag ska frysa i 2 månader till :(

Puls på cykel

EY!

Gjorde det coolaste och jobbigaste jag gjort på länge idag!
Jag körde Spinnig Puls! Wow wow wow. Man har en pulsmätare runt kroppen som sedan mäter hur ansträngd man är. Jag kom upp på 99% av maximal puls i förhållande till vikt, längd och hur ofta jag tränar (dock har jag inte gjort ett maxpulstest) så jag vet inte hur väl det stämmer. Men det var längesen jag tog träningen på så stort allvar som idag. Man tävlade mot sig själv och sina siffror. Antar att det är så det ska kännas efter varje spinningpass! Trött som få och nöjd med sig själv :D

Min "klubb" erbjuder maxpulstest nästa vecka typ och utbildning om pulsträning. Ska komma ihåg att gå på det så jag får en korrekt puls att jobba efter. Det är faktiskt grymt kul!!!

Måndag

Igår fyllde Dörren 25! Det blev en ovanlig födelsedag! Han vaknade upp på sjukhuset efter att fått åka in akut dagen innan. Han är ok nu, men svag och måste bara vila!

Imorse 07 vaknade jag för att gå på ett 35 minuters spinningpass! Detta följdes av ett bröst-magepass som ändå gick helt ok! Jag gillar att köra på morgonen. Dock känns det som man inte tränat när man ska sova, kroppen hinner nämligen återhämta sig under dagen. Skulle behöva lägga in ett till pass, men det hinner jag inte för jag ska grupparbeta hela dagen LÅNG...dessutom skulle jag tappa motivationen om jag tränade en gång till idag tror jag!

Om två veckor sätter min praktik igång, det är nervöst måste jag medge!!

armen

Armpass...
Haha det var inte alls bra idag.
Bättre nästa vecka, eller kanske ska satsa på en passvecka istället?
Tror jag hade behövt gymsällis för det skulle blivit ett bra armpass!!!

Film en fredag.

Såg precis What about Bob. Den får två bobbar av tio. Handlar om en patient som blir galen i sin terapeut.

Sen blev det kycklingrulle, chokladpudding och pop-corn. En riktig mysig fredag!

Fredagsträning

07.30: Morgonpromenad med Sara, 50 minuter :) Vi är duktiga, trots halkan och några små fall, haha :)
Frukost
09. 40: Gym: rygg-axlar.
Körde lite maskiner och lite hantlar!

Ryggdrag:
2x12 på 25 kg
1x12 på 30 kg

Sittande rodd:
1x12 på 25 kg
2x12 på 30 kg

Axelpress med hantlar:
1x12 på 9 kg
2x12 på 10 kg

Ryggresningar:
3x15 stycken med kroppsvikt

Hantlar "åt sidan" och "framåt"
3x12 åt sidan
och
3x12 framåt
på 5 kg

Maskin för skulderbladen (typ):
3x12 på 17,5 kg.

Efter körde jag 2 minuter på en roddmaskin. Eftersom jag promenerade imorse kände jag mig uppvärmd och konditionsdelen skippade jag :) Det är kul med träning men idag var min hjärna far far away så utan fokus blev träningen inte särskilt bra...men jag var där och körde, det är bättre än att inte göra något :)

Jag har svårt att skilja på vilka övningar som är för axlar och vad som är för ryggen, faktiskt!

Beeen!

Igår var det kinesiskt nyår så jag passade på att vila :) Var också väldigt trött. Har inte ätit regelbundet och varit stressad och det känns faktiskt i kroppen!

Idag sov jag till 11!! Sen körde jag ett benpass!
På vissa övningar är jag fortfarande i teknikfasen så jag vågar inte slänga på så mycket vikt!

Körde 10 minuter uppvärmning på crosstrainern, 5 minuter crosstrainer mitt i passet samt 20 minuter efter passet. På ganska lagom och bekväm nivå.

Benspark fram (min stolthet, haha):
3x12 på 40 kg

Benspark bak:
3x12 på 30 kg

Sittande benpress:
3x12 på 70 eller 80 kg (minns inte)

Benböj:
2x12 på 30 kg
1x12 på 35 kg
Jag har tagit 40 kg på den men ville verkligen göra tekniskt rätt!

Utfall:
3x12 på 20 kg, bägge benen.

Kan nog ta mer vikt på alla övningar men jag ökar i lugnt tempo så jag får in rätt teknik och inte drar på mig någon skada!

Ha en grym dag :D Jisses, är det torsdag redan? Har inte ens hunnit säga måndag...!

i detalj!

Ok, för att specificera min träning idag:

Bröst:
Bänkpress
3x12 på 25 kg

Cable cross
1x12 på 12,5 kg
2x12 på 15 kg

Sne bänkpress:
1x12 på 20 kg
2x12 på 22,5 kg

Magen:
körde i en sån där sne maskin och så pressade Malak mig ner, sen körde jag lite på boll. Hann inte mer än det för sen var det dags för

SPINNIG! 1 timme cyklade jag! Det jag lärt mig är att jag måste ta med minst en banan till att ha mellan passen, annars sover man på cykeln!

pub

Igår var min träning en morgonpromenad med Sara! Najs var det :D

Idag blev det bröst-(snabb mage) på gymet och sedan 60 minuter spinning! Var helt trött i huvudet så jag måste ta med en banan till nästa gång för att äta mellan passen!

Nu ska jag snart på "psykpub".

Laters!!

RSS 2.0