Reseläsning

Ja, detta är en bok till Lina :) men jag läser den påvägen ner tänker jag! Gillar inte att läsa böcker vanligtvis men denna är helt ok! Jag somnar av att läsa haha :) men det är ju en riktig historia och man lär sig mycket om området den beskriver!

 

Påväg :)

Har inget boardingpass än, det ska jag få vid gaten! Snart sitter jag på planet till sol och värme även om progniden visar på lite regn! Får hoppas på sol! På söndag landar Ari! 

Imorgon!

Ja, imorgon bär det av till Mauritius! Enda tabben är att jag skrev in fel namn vid biljettbokningen, men jag hoppas det inte ställer till trubbel på vägen ner nu! Jag har ju tre namn och ett efternamn, men jag skrev bara i två av mina namn och efternamnet två gånger! Jag hörde med flygbolaget som inte kan ändra i bokningen men de sa i alla fall att det inte ska vara några problem. Men ganska klantigt. Blir tufft att komma hem igen eftersom jag kommer vid midnatt och dagen efter måste jag köra 600 km upp till Värmland! Nåväl, man kanske har lite mer energi då efter en semester i sol och värme!

Bio :)

Idag blev det "det regnar köttbullar 2" på bio! Riktigt söt film faktiskt :)

Lite mer städat!

Har fixat i ordning nu och åkt ner till Skåne igen! Idag fick jag lära mig hur man tvättar en bil! Min pappa är ju så duktig på sånt. Här kommer lite bilder, observera att sovrummet och badrummet är väldigt tråkiga än :) men det blir kanske finare sen när jag bor där och kan fundera mer vad man ska ha på väggarna!
 
 

Det jobbas för fullt i det nya hemmet!

Ser mitt nya jobb från balkongen! Köpt en smart-tv och stor säng idag! Massa bilder som är ganska onödiga följer!
 
 

Fartfylld helg i Huvudstaden!

I fredags natt kom anlände jag till Stockholm för att träffa Karin och Maria! Ari kom lite senare och blev även upphämtad! Hemma hos Maria på Östermalm bodde vi fem stycken - Maria, Karin, Karin, Ari & jag!

På lördagen var vi på två fik: sturekatten och vetekatten och träffade även Paul och Jonas på vetekatten! Sen gick vi på musikalen Rock of Ages, min favorit! Dock är Rock of Ages på Broadway i New York vassare på alla sätt, men den i Stockholm var ändå väldigt bra och jag fällde många tårar för jag tyckte musiken var så grym! Historien i sig är väl ganska cheesy annars :D

På söndagen gick vi på Vasa-museum! Sen tåg hem :) Imorgon ska vi flyttpacka in allt i ett släp och på tisdag går släpet...!!!
 
 
 
 

Namn...

 
Redan när jag föddes fanns det ambivalens gällande mitt namn. Ja, för nu heter jag väl inte Alexandra... :)
 
 
 

Ett så inspirerande brev från Lina!

 
 

Redan 2004 gillade jag dr Phil och psykologi :)

Håller på att flytta och packa! Kollade i årsboken och här var texten om mig!
 

Ny bil!

 
Jag och pappa (som älskar bilar) har åkt runt hela dagen och nu äntligen har vi hittat en bil till mig och Ari! En Skoda Fabia från 2007, men som gått under 4000 mil! Ja :) kul att ha en bil för att åka mellan Örebro och Karlskoga och för att hämta Ari på Skavsta!

Den är också stor för att räknas som en småbil! Bra bagage och skidor får plats!

 

Uppdatering!

Ja, tiden har gått och jag har varit dålig på att uppdatera här! Anledningen är att Ari har jättedåligt internet i London och i Helsingfors hade jag inget internet alls! Ja, så jag har kunnat spela Candy Crush i alla fall, men inte utföra så värst mycket bakom någon skärm. Men, jag har överlevt i alla fall!

Ja, det roligaste vi hittade på i London var:
Golf
Gym
Lejonkungen
Sea Life

Sedan fick jag beskedet att ett visst jobb är MITT nu! Jag hade fått starka indikationer på att det var mitt, men det var en liten detalj som saknades, men nu när den tillkommit, då har jag fått en officiell förfrågan och kontraktet kommer i veckan! Det hela blir väldigt intensivt nu! Denna veckan ska jag och pappa åka runt i Skåne och titta på en bil och köpa en bil. Bilen ska jag och Ari dela på eftersom jag mestadels kommer att använda den för att hämta honom på fredagkvällen på Skavsta flygplats. Det går dåliga transporter i allt som inte heter Skåne (sorry!!!).Sedan ska vi packa massa möbler och massa prylar inför flytten som komma skall den 19:e! Dock ska jag inte börja jobba förrän den 9:e december eftersom jag och Ari precis bokade en trip till...

M A U R I T I U S !
Jag kommer vara där 11 dagar och Ari 6,5! Vi ska bo hos Lina och Philippe och vi ska lata oss och njuta till det yttersta! Måste kolla upp lite vad man pysslar med där såklart!

Ja, så besökte vi ju Helsingfors efter London! Träffade Aris släkt och vänner och en kompis från Hong Kong också! Ja, det var intensivt. Nu är jag hemma hos päronen igen och det är trevligt: god mat och gott sällskap!

Detta är Linas bild, så fin så jag var tvungen att sno den!

Lejonkungen

Igår gick jag och Ari på musikalen lejonkungen :) den har gått i 14 år i London och ska bara gå ett år till! Den var väldigt fin! Handling precis som filmen :) men kostymerna var jättecoola!! Idag flyger vi till Helsingfors!

 

Mot London!

Gick upp 6 imorse för att hinna med gym och spinning innan flygplanet! Nu är jag på flygplatsen! Ska vara i London till på fredag och sedan åker vi vidare till Helsingfors! Har med mig kanelbullar, kalkonkött och godis! Det väger mer än kläderna jag har med, vilka är få! Får se om det blir shopping!
 

RSS 2.0