Toronto, Thousand Islands, Ottawa, Montreal & Ausable Chasm

Pa 2 dagar hann vi se dessa tre stader! Det blev inte mycket tid i varje stad men anda spannande att besoka saklart!!
 
Nagra bilder fran Toronto!
 
 
Nagra bilder fran Thousand Islands
 
Nagra bilder fran Ottawa
 
Nagra bilder fran Montreal
Vi blev kompisar med nagra kineser som bor i Flushing (Queens)! Aven om de inte kan engelska och jag kan 2 ord pa kinesiska (men Ari kan mer) sa ska vi traffa de igen i Flushing nagon dag!
 
Ausable Chasm
 

och har ar en bild pa nagra fran de pa bussturen!
 
 
 

Niagarafallen!

 

Niagarafallen imorgon!

Imorgon aker jag och Ari pa en tur till Niagarafallen, Toronto, Ottawa och Montreal! Kommer att bli intensivt! Ska ta med kudde och bok sa man kan lasa pa bussen!

Rock of Ages på Broadway

Igår träffade jag och Ari Johan Fremling och Amanda! Vi gick på Guggenheim i New York, som var riktigt konstigt bara. På kvällen mötte vi Ray och gick alla tillsammans på Rock of Ages på Broadway! Den ger jag 10 av 10, den var grymt häftig! Jag såg att den ska spelas i Sverige också, måste ses! Grymt!!

Washingtontur

Man kan verkligen kalla turen till Washington for intensiv! Vi akte med 46 andra i en buss och schemat var packat med aktiviteter! Fran sju pa morgonen till tio pa kvallen! Jag skulle garna ha lite fritid nar man sjalv kan strosa runt, men det var anda intressant. Det mest intressanta var Capitol Hill i Washington! Fick aven ett valdigt kort besok i Philadelphia, bara 35 minuter dock! I efterhand skulle jag nog overvaga att ta exempelvis Megabus dit pa egen hand om ge staderna lite mer tid, men det ar ok, har i alla fall sett litegrann av de nu :)




Washington!

Imorgon tar jag och Ari en busstur till Baltimor, Washington och Philadelfia!

Snart helg!

Sitter hemma och försöker skriva på en pjäs, men det är väldigt svårt! Jag har också sökt lite psykologjobb och senare blir det gymet! Det är stekhett ute så jag håller mig dessutom inomhus idag!

Mina största motivatorer nu i New York är att gå på Broadway-musikaler samt snart konstmuséet Guggenheim! Träning är ju också kul :)

I helgen, vad sker då! Ja, bland annat så är ju Johan Fremling här! Imorgon ska jag göra ett spansk-placement-test, för jag tänkte ta en spanskintensivkurs här, sen ska jag träffa Maguis kompis och sen är det något event vid Waldemars butik! VI hade tänkt åka till Washington i helgen, men det verkar inte bli av eftersom Ray har för mycket jobb att göra, istället kommer jag vara här och välkomna Johan Fremling och hans kompis som ska spendera en vecka här!

Umgåtts med en psykolog från Örebro och Viktor från Örebro, båda på semester! Ganska coolt att så många väljer att åka till New York :)

Tofutti!

Idag testade jag den har mjolkfria glassen! Det blev tre pa en gang, haha :) Men det var efter 60 minuter i gymet!

I helgen foljde vi med Ray till en BBQ utanfor New York! Ikvall ska vi pa en musikal pa Broadway, en Beatles-musikal! Ska aven se Rock of Ages och Mamma Mia! Det ar helt underbart med Broadway och allt man kan gora dar!

Carter Burden...

Igar gick jag och Ari till Bloomberg Headquarters for att deltaga I Carter Burden Investment Conference! Egentligen ska man ha minst 1,7 miljoner dollar for att vara dar men vi skrev att vi var studenter och det var ingen som klagade pa det! Jag forstod inte sa varst mycket, men lite nar det handlade om mer allmana saker. Intressant att se gruppen av finanspersoner istallet! Den 4:e juli firade vi med teaterfolk, sa da var det roligt att mota teaterfolk haha :) Jag hoppas mota lite psykologfolk snart... bara :)

Salsa i New York!

Igår började jag och Ari på salsa i New York! Det blir två timmar varje vecka och sedan blir det social salsa vissa fredagar! Ibland kanske jag kan dra med mig Ari i alla fall. Han tycker nog det är lite tortyr att gå på salsa men han testar det i alla fall!

För övrigt så går vi på gymet varje dag och försöker äta hälsosamt! Det finns så extremt mycket gott här, men det finns också väldigt mycket organiskt. Märket So Delicious (sodeliciousdairyfree.com) har allt för mig! Jag är jätte-amazed! Det finns glass i coconut-mjölk, Almond-mjölk...och det är inte bara de klassiska smakerna... utan det finns massa ROLIGT!!!

Slänger upp några exempel här...
 
 
Sen skulle ni bara se vilka goda OREOS här finns också... OH MY GOD!
 

I New York!

Da var jag i New York for att skriva en pjas! Har inte kommit igang an eftersom jag vet inte hur man ska komma igang. Nagra ideer?

RSS 2.0