Träningen vecka 4

Sara önskade jag skulle ha en träningsblogg istället. Ska iallafall försöka få med mer av min träning :)
Jag minns inte exakt vad jag kört men denna veckan var en bra träningsvecka; 5 gympass och 2 spinningpass.

Måndag: Bröst-Mage
Tisdag: Biceps-Triceps
Onsdag: Ben
Torsdag: softa!
Fredag: Rygg-Axlar samt spinning 40 minuter
Lördag: softa!
Söndag: Biceps-Tricsps samt spinning 45 minuter

Inte så illa träningsvecka! Har haft lite olika sällskap på passen och ibland kört ensam! Egentligen går det bra att köra allt ensam, men det är mest när man kör bröst-mage som det är bra med sällskap så man inte stryps av stången!

Imorgon fyller min mamma 58 år! Har skickat ett kort, sen ska hon få prenumenration på en Suduko-tidning! Jag är inne på en tidningssida och kollar på vilka tidningar jag vill ha:
- En fitness/hälsotidning
- En resetidning (redan bestämt vilken)
- En skvallertidning haha ;) that's just me...
Någon som har några bra idéer på de bästa tidningarna?

lööördag

Idag var jag på och Anna på en föreläsning som hölls av en tibetansk munk (plus hans tolk). Han sa många visa saker (och lite mindre visa). För att vi ska vara bra, lyckliga människor ska vi känna compassion, patience and freedom. Det finns fem negativa känslor som man ska undvika; anger, ignorance, arrogance, jealousy and... (minneslucka).

Man ska sätta andra personer framför sig själv. Man lever beroende av andra nämligen.

Sedan blev det middag hos Teo och Mona plus spelade vi "Bezzerwizzer", faktiskt kul men min allmänbildning är inte den bästa just nu så jag ska börja kolla på nyheterna.

Ännu en tenta avklarad

Jag fick G på kriminologitentan! Nu har jag iallafall klarat halva kriminologi B, nu fortsätter ju kursen med bland annat viktimologi som är mycket intressant måste jag säga!!!

Denna veckan är det många föreläsningar men jag ska även plugga endel själv, eftersom det är väldigt mycket att läsa! Idag blir det dock träning först!

Jag har kört på bra denna veckan:
Måndag: Bröst-Mage
Tisdag: Biceps-Triceps
Onsdag: Ben (tror jag)

såhär långt är jag säker på att det följs... nedan är planer men jag vill att det ska bli så:
Torsdag: Rygg-Axlar
Fredag: Spinning


Vill ju få in 4 gympass i veckan och sedan kanske nåt extra, kondition eller liknande! De gånger man lyckas beta av passen i början av veckan känns bra! Annars kanske man halkar efter och hinner tillslut inte fyra pass på två dagar.

Salsabåt

Det var riktigt skoj :D
Inga normer ombord, förstår varför folk åker iväg, så de får släppa loss. Det roligaste var att dansa salsa. Massa salsa :D


Mitt salsateam :D


Salsafolk... crazy salsafolk!


Sköna moves!


Det var David "Costa Rica" som bjöd med oss!

Salsabåt

Snart tar jag och ett gäng bussen till Stockholm för att hoppa på en vikinglinebåt. Där ska serveras karibisk buffé och sen blir det salsamusik och dans hela 24-h-resan!

Ska packa nu! Tjoho!

halvvägs!


Hjärnan symboliserar att jag nu är 50 % psykolog! 5 terminer klara, 5 to go!
...nu är det nog den tuffa biten kvar med bland annat praktik, egna klienter, d-uppsats... and so on...!

aj

Nu är tentor och plugg på en mer normal nivå igen. För att jag ska ta det lugnt har min kropp straffat mig! Har jättesvullna körtlar, jätteont i örat och huvudet, har skakat hela natten. Kroppen bestämmer.

Botemedel: VV = vila och visualisering!

Har googlat lite för att hitta underhållning för min sjukdag, jag önskar jag hade denna just nu:
Dokumentärer 4 the win!

Tenta & tenta & tenta, turbotrött!

Idag har jag lämnat in hemtenta i både idrottspsykologi och klinisk psykologi.
Imorgon har jag salstenta i kriminologi... har suttit 10-19 på biblioteket och pressat in grejer i huvudet då jag inte haft tillräckligt med pluggtid i veckan! Jag hoppas jag läst på rätt saker och att jag faktiskt kommer ihåg det imorgon! Just nu hänger mina ögon och jag är megatrött. Vissa jag vet som är födda i början på 80-talet skulle nog säga att de är turbotrötta! Två vänner som är födda -80 och -81, ovetande om varandra, hade e-mailadresser innehållande detta ord "turbo". Kanske dags att det blir trendigt igen; turbo!

Yeah!

Ah massa plugg!
Ja jag ska bara säga en sak. Velig är jag, men det blir ändå praktik i Örebro. Nu är det set!
Over and Out!!

GODIS & PLUGG = YEAH!!!

Bra start?

Idag skulle jag testa på Jennifers Linedance! Jag gick i god tid för att jag skulle hinna, skulle träffa två vänner vid sjukhuset för att gå till lokalen. Dra på trissor, men jag svängde fel i en korsning och hamnade i outback Örebro. Det var mörkt så jag reagerade först när jag kom till en landsväg, då var jag bland industrier och HELT FEL! Det var klantigt! 

Igår var jag också klantig. Gjorde ett grupparbete från 15.00-21.30 (puh!), efter det skulle jag och Mårten gå till en pub i stan för att möta upp med lite psykologstudenter. Väl framme så har jag inte med mig något leg!

Haha! Ja, jag har faktiskt mycket att tänka på just nu, det är kanske därför...!

Det som snurrar i min skalle är bland annat;

- I vilken stad vill jag ha praktik? Fick ett mail från min hemstad nämligen med ett eventuellt erbjudande om praktikplats där. I Örebro och jobba med neuropsykologi, eller praktik i Kristianstad och jobba på en mer allmän avdelning. Finns många för- och nackdelar och övervägningar jag måste göra.

- Reseplaner inför sommaren. Ska ju till Canada, men sedan har jag tänkt flytta till Buenos Aires - Argentina i 2 månader ungefär för att lära mig spanska och jobba kanske och ha grymt roligt :D Men det är endel att fixa och planera med datum, andra personer etc.

- Veckan som kommer: två hemtentor, 3 arbeten, 1 redovisning, 1 salstenta. Borde stänga av min mobil och blocka mitt internet eller bara skaffa mig lite disciplin! Har massor att göra, men ska även hinna tentaplugga och...träna!!!

Första gympasset år 2011

Första gympasset år 2011 - check ;)!
Körde rygg-axlar och det gick bra, förutom att min vänstra axel gör lite ont. Fick nackspärr för tre dagar sedan, kanske inte ultimat timing att köra rygg-axlar på det, men jag kände för det och nacken var det inga problem med idag, bara lite stel.

Jag körde marklyft, det gör faktiskt ont i händerna. Borde man skaffa sådana där gymvantar? Kanske kan önska mig det i 25-årspresent... 25 år ja, jag blir gammal detta året, riktigt gammal!!!

Förresten är universitetet redan proppfullt med människor, oh no! Jag vill att alla ska chilla lite så man inte får så dåligt samvete :P Jag borde också sitta där eftersom jag har extremt mycket nästa vecka. Har nog aldrig haft så mycket på en vecka.

Hittade en burk lemon curd här hemma, sånt som britterna äter. Det är faktiskt gott på knäckebröd!! Prova det ni, om ni gillar citron men inte orkar baka en hel citronpaj!

2011


2011:

Första flygresan avklarad 2011 (det blir flera!)

Första föreläsningen avklarad 2011 (det blir flera...)

Imorgon blir det första träningspasset ala 2011!

2011. Spännande år ska det bli! Har psykologpraktik, har stora reseplaner inför sommaren (tell ya'll later) och ska förmodligen påbörja en C-uppsats i krimonologi i höst (parallellt med psykologprogrammet).

Träffade en på nyår som är född 11/11. Vad cool hans födelsedag kommer att bli => 11/11/11 eller 11.11.11 eller 111111 :) Jag är ett stort fan av häftiga sifferkombinationer!

Mia är väldigt smart! När hon vill gå ut tar hon en mössa och en ryggsäck.


När man säger till Mia, visa din näsa gör hon såhär:

Hon kan även peka på sitt huvud om man säger huvud, samt öga om man säger öga.

Hon är även superduktig på tekniska saker!

Mia & Timon





Mia ska få ett småsyskon! Hon är redan bra på att ta hand om de som är yngre än hon! Mia är 1,5 år och Timon är 8 månader!

Jag leker clown:


Wien

Wien var trevligt, som vanligt!


Stefansdom!

Vi slappade mycket, hade roligt på min brors nyårsfest... och framförallt lekte vi med Mia!

Det kommer lite bilder sen!

Imorgon 07.30 tar jag ett tåg mot Örebro för klockan 17.15 har jag föreläsning!! Haha puh!


RSS 2.0