Australien

Nu har jag och Malak bokat en resa till Australien. Vi åker tur-retur Sydney 5/6-4/7.

Varit i Perth en gång, år 2006 eller nåt sånt :) Nu är det dags att se östkusten alltså. Får se vad planen blir mer än så. När jag kommer hem kommer det bli en riktig utmaning... ska cykla från Umeå till Ystad, med Teodor och Fremling och kanske nån mer.

Mer detaljer kommer :)

Lite bilder

Då var man hemma från Egypten. Nu är jag trött så jag slänger upp lite... så kommer det mer sen :)


Kamelridning


Fyrhjuling i öknen!


Mitt fjärde dyk och numera PADI OPEN WATER DIVER!! MYCKET GLAD!


Båten jag gjorde mina fyra dyk från...förresten, på det tredje dyket omgavs jag av en flock på 15 delfiner som lekte runt mig och instruktören... nåt av det häftigaste jag upplevt!

Att dyka, är nåt av det coolaste som finns... :) Så... det rekommenderar jag starkt!


Gänget, för att klara sig i öknen så behövde man en viss outfit! Gissa om man kände sig cool! Min är dock minst cool, för jag tog en svensk halsduk bara :P
Mona, Jag, Teo, Fremling.


Teo och Mona in action!


Städaren på hotellet gjorde lite konst med hjälp av handdukar och min hatt.


Bilden är till Jenny, för jag bär en speciell hatt!


Utsikt från lägenhetshotellet.

Födelsedagen

Så var min födelsdag över!

Klockan 07.00 väcktes jag av Mårten (som var på besök för han hade tentor att göra). Han sjöng för mig och sedan åkte han hem till Uppsala. Jag somnade om och ville egentligen inte vakna upp (jag blir ju äldre) ...men tillslut, vid 11-snåret så vaknade jag ändå!

Åt frukost i lugn och ro och gick över till Malak. Där avslutade vi bakandet som vi påbörjade dagen före. Vi bakade kärleksmums, hallongrottor, snickerskaka, kolakakor och chokladbollar! Jag är glad som fick hjälp av Malak. Tidigare födelsedagar har jag stressat så mycket, men nu var det faktiskt ganska kul och stressnivån låg nog bara på 65 på en skala från 0-100! Medan jag och Malak bakade såg jag Alex och Michael utanför fönstret och vinkade på dem, från Malaks kök. De stannade inte utan gick in i mitt hus. Jag fattade ingenting och de fattade ingenting heller. Jag undrade varför de gick in där om de såg att jag vinkade från Malaks kök. De undrade varför jag inte öppnade när de ringde på som galningar! Det fanns en enkelt förklaring, mitt och Malaks kök ligger vägg i vägg så det såg ut som att jag vinkade från mitt eget kök.

Herberth kom sedan förbi med hämtmat från Saigon. Vid 16 började gästerna droppa in och droppa ut! Sista gick vid 21! Det var trevligt att iallafall träffa mina vänner och att de fick träffa varandra! Jag fick några böcker, blommor, lite hudprodukter, exotisk frukt, morgontofflor, solkräm och en skvallertidning.

Fixade lite grejer hos Malak, sedan svarade jag på alla Grattis på Facebook... Ja, ungefär 150-160 stycken. Jag kunde inte somna sen förrän halv 1. Fick också några telefonsamtal och sms :) ...och fina kort såklart! Jag tycker födelsedagar är väldigt viktiga dagar! Det är ju din egna unika dag på hela året!

Sammanfattningsvis var det en trevlig födelsedag med många jättefina vänner som jag är så glad att jag har! Ikväll har Blerta bokat in min tid... så jag vet inte riktigt vad som ska ske... men någonting :) Hmmm :)

...och idag börjar en ny kurs (klinisk psykologi IV), imorgon åker jag, Teo, Mona och Fremling till Egypten! Tar faktiskt med hemtentan dit :) ...för den får vi också idag :P

-26-

Idag fyller jag 26 år... närmare 30 nu...

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!

ja hej hej :)

Idag har jag högt akademiskt självförtroende!

Det är bra, det.


Här är den... :)





Denna "lilla" sak sover med mig inatt...

Jag vet inte vad den heter... men den är lånad av en kompis kompis och jag ska använda den för något speciellt :)

Hemtenta!

- På med läsglasögon!

- Radera min facebook

- Känna stress i en hel vecka!


Dags att köra!

Hoppas det ska gå bra.

En vecka kvar...

...tills jag fyller 26!

Min sista vecka som 25-åring. Vad ska man göra då?

Sammanfatta året som 25-åring kanske?

Har ju varit ett bra år och ett jobbigt år! Det bästa var definitivt att jag åkte till Argentina och bodde där i två månader! Det var guld värt, jag lärde mig spanska och hade jätteroligt!

Den sommaren så testade jag även på att ha blondare hår, efter många många år av rött hår. Ja det funkade bra :)

På universitetet hade vi den bästa terminen någonsin och jag har påbörjat klientarbete. Har bott i en korridor sedan strax efter min födelsedag! Terminen vi läser nu är intressant eftersom vi har väldigt bra lärare!

Jag jobbar som ledsaga/tränare/shoppingassisten etc dessutom. Jag behöver inget jobb, men det är kul för det mesta så det är ok för min del :)

Vad mer då? Jo, jag har rest till London, åkt hem till Skåne mer än vanligt, åkt till Stockholm...och NEW YORK såklart :) Det var skoj :)

Har gått med i Upplevelsesektionen, dansat salsa och gått på spanskkurs.

Faktum är att jag är fast i Örebro, utifrån den premissen är jag ganska nöjd med mitt 25:e år. Både roliga saker och mindre roliga saker handlar ju livet om. 

Till mitt 26:e år vill jag bli mer bestämd, mindre velig och resa väldigt mycket :) Det är redan lite inplanerat för mitt 26:e år:

1. Egypten vecka 12
2. Australien i sommar
3. Polen? 
4. Annan resa
5. En hel termin i Hong Kong, Kina. 


Mask



Nu har jag på mig en mask. Ser inte så glad ut... men när den är av kanske jag är lite gladare, ifall min hud blir lite finare av den :)

Helgen!

Oj, jag hinner inte uppdatera här så ofta!

Har verkligen mycket att göra på psykologprogrammet just nu. Läser på termin 8. Vi har en kurs i organisationspsykologi, sedan har vi två klienter. Detta tar väldigt mycket tid! Sen ska man hinna träna! Idag har jag kört bänkpress, det är kul. Har blivit lite starkare :)

I veckan var jag på teater: "Apatiska för nybörjare". Handlade om de barn som är papperslösa och kommer till Sverige och drabbas av apati. Det är en extrem form av depression skulle jag säga. Där de är helt frånkopplade verkligheten.

Var på en dansteater i Stockholm i helgen också: "Får vi kalla oss STHLM-freakshow" hette den. Jenny, som jag gick på Hjo folkhögskola var med i ensemblen. Hon var duktig och hela dansen var intressant. De försökte dansa sådant som symboliserade deras handikapp och visa i dansen hur de känner sig, hur de blir behandlade och uppfattade. Det var en show om hinder. Den var jättebra!

I veckan ska jag på Anna Thörnheimer (tror hon heter så), samt se Örebrospexet! Oj. Jag är värsta konsert/teatermänniskan nu, men det är väldigt roligt :)

Ha det så bra :)

RSS 2.0