Ny vecka!

Ny vecka, nya tag! Vad ska vi tänka på denna veckan då...

- Just do it! Ibland ska man inte tänka så mycket utan bara följa den inre känslan, vad som känns rätt här & nu. Det är inte svårare än att bara göra det!

- Be open-minded. Om man är öppen i sinnet så kommer många tillfällen och situationer uppenbara sig för dig, då gäller det att kunna "fånga ögonblicket". Vi har nog många gånger upplevt att saker passerar oss och ångrar oss senare varför vi inte gjorde det ena eller andra. Förmodligen är det inte hela världen om man missar några ögonblick, för är man open-minded kommer det fler! Men man ska ju inte låta alla passera förbi!

- Sänk ribban! Höga krav på dig själv gör dig inte lycklig. Sänk ribban och klappa dig själv på axeln när du utfört någonting. Det kommer alltid finnas saker att klaga på om man söker efter dem. Ge dig själv istället så mycket credits som möjligt denna veckan, du kommer märka att du mår bättre av det och det kan generera att du presterar bättre då du slipper pressen och stressen på att prestera.

Ett tips är att slänga in små "notes" på mobilen som hoppar upp någon gång om dagen, exempel på vad du kan skriva på dem är: fånga ögonblicket, var open-minded, du är bra, just do it, hakuna matata, etc.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0